Guide: Montering - og afmontering af døre og vinduer.

Montering af vinduer og døre

Ønsker du selv at stå for montering og afmontering af dine vinduer og døre?

Så følg vores guide, og vær sikker på, at det bliver gjort rigtigt den allerførste gang.

Familien vil være stolt af dig, når de ser, hvordan du kan trylle med værktøj og forny jeres hjem med nye, flotte vinduer og døre. 

Find dit nye vindue Find din nye dør

I vores udførlige afmonterings- og monteringsguide får du en komplet guide til, hvordan du afmonterer gamle vinduer og døre og erstatter dem med nye.

Du kan printe e-bogen ud eller have den ved din side på tablet, når du skal i gang med arbejdet. 

Isætning af vinduer er ikke en raketvidenskab, men du skal vide, hvad du laver, og være omhyggelig med at udføre hvert trin korrekt.

Tænk på, at resultatet af din vinduesmontering i dag er noget, du skal kunne kigge på med tilfredshed de næste 40 år, og som selvfølgelig er solidt og sikkert isat.

Hvis du følger vores guide til vinduesmontering grundigt, garanterer vi, at dine nye vinduer vil fungere upåklageligt de næste mange år frem. 

Læs & Download vejledningerne her: Afmonteringsvejledning & Monteringsvejledning 

Vores e-bog indeholder også en grundig guide til montering af døre, så du er sikker på, den også bliver isat gennemført og flot.

Guiden er nyttig, uanset om det gælder montering af yderdøre eller montering af vinduer. Vi er behjælpelige igennem hele processen, og du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om noget. 

Perfekt isætning af vinduer – hver gang! 

Når det kommer til enhver form for renovering af dit hus, gælder det om at være særlig omhyggelig – både for din egen og din families skyld.

Hvis du ikke har gjort det før, kan det stadig godt lade sig gøre, og det kan fungere som et fint gør-det-selv-projekt for nybegyndere.

Med guiden vi har skrevet her, kan du føle dig helt tryg ved processen – så længe du sørger for at læse det hele ekstra grundigt og gerne en gang for meget. 

For udseendet og funktionalitetens skyld er det bedre at klare din montering af vinduer stille og roligt frem for at få det hurtigt overstået.

Sæt gerne et par timer eller fem af til det, så du er sikker på at undersøge hele processen grundigt, før du udfører hvert trin.

En forkert montering af vinduer eller isætning af døre kan senere hen give problemer, som kan være svære at rette op på.

Desuden betyder forkert montering af vinduer og isætning af døre i værste fald et bortfald af garantien, og så er der ikke meget at gøre. 

Sørg for korrekt tætning af vinduer og døre

Korrekt isætning af vinduer og montering af døre handler i høj grad også om korrekt isolering omkring vinduerne og dørene, så du er sikker på, at du holder varmen inde, og at dine nye vinduer og døre kan holde til barsk vejr udenfor.

I guiden kan du også læse om effektiv isolering af vinduer. 

Har du spørgsmål til os, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig på rette vej. 

Læs & Download vejledningerne her: Afmonteringsvejledning & Monteringsvejledning 

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Fra 
2272,86 kr.
 1136,43 kr.
50%
Relateret indhold