Terrassedøre

Skab en stærk forbindelse mellem ude og inde med en ny terrassedør fra Klar. Produceret i Europa, CE-mærket for kvalitet og ydeevne – et håndværk vi er meget stolte af. Skab en unik dør til din terrasse, have eller altan. Hos os kan du både tilpasse terrassedørens farve, greb, størrelse og om det skal være træ eller træ kombineret med beskyttende alu. Vi leverer hurtigt terrassedøre i høj kvalitet direkte til dig fra vores egen fabrik. Køb her og få gode rabatter med vores online bestilling.

Skab en stærk forbindelse mellem ude og inde med en ny terrassedør fra Klar. Produceret i Europa, CE-mærket for kvalitet og ydeevne – et håndværk vi er meget stolte af. Skab en unik dør til din terrasse, have eller altan. Hos os kan du både tilpasse terrassedørens farve, greb, størrelse og om det skal være træ eller træ kombineret med beskyttende alu. Vi leverer hurtigt terrassedøre i høj kvalitet direkte til dig fra vores egen fabrik. Køb her og få gode rabatter med vores online bestilling.

Se alle vores produkter
product-image
1 rude
Fra 
6532,72 kr.
 3266,36 kr.
50%
product-image
10 ruder
Fra 
7153,60 kr.
 3576,80 kr.
50%
product-image
3 ruder
Fra 
6587,40 kr.
 3293,70 kr.
50%
product-image
8 ruder
Fra 
7485,62 kr.
 3742,81 kr.
50%
product-image
1 fyldning 1 rude
Fra 
7913,08 kr.
 3956,54 kr.
50%
product-image
2 ruder
Fra 
6419,06 kr.
 3209,53 kr.
50%
product-image
6 ruder
Fra 
6394,34 kr.
 3197,17 kr.
50%
product-image
1 fyldning 6 ruder
Fra 
7587,12 kr.
 3793,56 kr.
50%
product-image
1 fyldning 4 ruder
Fra 
6094,58 kr.
 3047,29 kr.
50%
product-image
4 ruder
Fra 
6890,86 kr.
 3445,43 kr.
50%
product-image
5 ruder
Fra 
5870,90 kr.
 2935,45 kr.
50%

Har du altid drømt om en havedør til dit hus og på den måde komme tættere på naturen? Så er vores flotte terrassedøre i god kvalitet et valg, der er værd at overveje, når du er på udkig efter den perfekte havedør. Vi tilbyder terassedøre/havedøre i mange varianter til fordelagtige terrassedør priser og tilpasningsmuligheder. I det følgende vil vi gennemgå nogle af alle de muligheder, du har i forhold til at udskifte den eksisterende havedør – eller isætte en billig terrassedør. Samtidig giver vi dig et overblik over, hvad terrassedøren kan tilføre din bolig, både visuelt og funktionelt.

En havedør inviterer lys og natur ind

Terrassedøre giver dig først og fremmest mulighed for at få masser af lys ind i dit hjem. Terrassedøren bliver brugt i byggerier med direkte udgang til terrasser eller altaner og skaber en smuk overgang til det fri.

I et sommerhus kan en glasfacade binde stue og terrasse bedre sammen, og ved at placere terrassedøren strategisk – fx i siden af et sådant glasparti – vil der fortsat være rig mulighed for at have møbler, stole, grill osv. midt på terrassen.

Tænk over placeringen af din nye terrassedør

Er du på udkig efter en billig terrassedør, er der flere hensyn, du med fordel kan tage. Det er bl.a. vigtigt, at terrassedøren placeres optimalt i forhold til rummene og deres indretning. Derudover skal terrassedøren så vidt muligt passe stilmæssigt til boligens facade, herunder tilpasses størrelsen og placeringen af husets eksisterende vinduer.

En billig terrassedør/havedør skaber generelt en stærk forbindelse mellem ude og inde, men en ny havedør kan dog påvirke mulighederne for møblering på negativ vis, eller sågar bryde med husets symmetri, så der opstår et disharmonisk helhedsudtryk. Ved at tænke over at bevare symmetrien, fx ved at placere en terrassedør i hver side af en glasfacade, kan man komme sådanne uheldige omstændigheder i forkøbet.

En ombygning kan skabe tiltrængt plads, og sådanne renoveringer kan fuldendes ved at invitere masser af lys og frisk luft indenfor. Fx kan man bygge en kvist og komplimentere denne ved at isætte en ny terrassedør.

Desuden er det vigtigt at tænke over vind, vejr og sol/skygge. Hvor kommer der mest sol i løbet af dagen, og blæser det mere et sted i forhold til et andet? Hvis du lige har købt hus og gerne vil etablere en ny terrasse og terrassedør, anbefaler vi, at du venter et stykke tid. På den måde kan du nå at få en bedre fornemmelse af, hvor de bedste placeringer er, og dermed kan du også få et overblik over den samlede havedør pris – det kan jo være, at du ikke kan nøjes med en enkelt terrassedør?

Tilpas din bolig med en ny billig terrassedør

Med en ny terrassedør, er det muligt at skabe et både effektivt og stilfuldt modspil til boligens eksisterende arkitektoniske udtryk. Har din bolig fx brede vinduespartier, kan en smal terrassedør skabe et smukt kontrasterende udtryk.

Ældre bygninger, så som et landhus, kan sagtens opgraderes med en billig terrassedør. Ved sådanne boliger er det dog særligt vigtigt, at dørens bredde og placering harmonerer med husets medfødte vinduer. På den måde opretholdes en elegant sammenhæng mellem det nye og det eksisterende.

Ligeledes i villaer af ældre dato, hvor der ofte slet ikke findes nogen terrassedør, er det essentielt, at den nye dør kommer til at indgå i husets medfødte, måske romantiske, design.

Vores terrassedøre i standardmål fås i elementmålene 70-110 cm (bredde) og 175-230 cm (højde).

Din nye havedør kan designes på mange måder

Hos Klar kan du vælge imellem 11 forskellige varianter af terrassedøren, herunder fra 1 rude til 10 ruder og derudover med eller uden fyldning, fx1 fyldning 1 rude.

Vi tilbyder billige terrassedøre uden at gå ned på kvaliteten. Terrassedørene tager blandt andet udgangspunkt i følgende:

  • Materiale i knastfrit langsomtvoksende nordisk fyrretræ med høj kerneandel

  • Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler og vindbremser er produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO)

  • Aluglaslister hele vejen rundt om glasset for ekstra beskyttelse og holdbarhed

  • Dørene er CE-mærket (din garanti for kvalitet og ydeevne).

  • 10 års garanti på terrassedøre.

Klar hjælper dig med at vælge terrasse elementer

Hos Klar tager vi hånd om dine personlige ønsker til terrasseparti og guider dig igennem valget af terrasse elementer som materialer og farver, hvis du er helt på bar bund, når du skal vælge en ny terrassedør.

Husk, at måle korrekt op, inden du bestiller din nye havedør. I vores guide kan du læse detaljeret om, hvordan du tager de præcise mål til terrassedøre.

Skulle der opstå spørgsmål undervejs om processen eller vores terrassedør priser, skal du ikke tøve med at tage fat i os, enten pr. telefon 78 768 883 eller pr. e-mail. Vi bestræber os til enhver tid på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Terrassedør i træ/alu eller ej?

I nutiden er det moderne at fremstille terrasse elementer af metalprofiler og montere dem med rent glas eller hærdet glas. Du har måske set dem i nyere kontorbygninger, hvor der for eksempel er døre i glas ind til mødelokalerne. Glasdøre passer dog ikke altid sammen med husets ydre udtryk, især ikke hvis det er et ældre og charmerende hus. Vi anbefaler derfor at montere terrassedøre i træ, som er tilpasset både dine ønsker og husets ydre design, hvis det er meget vigtigt for dig, at dit hus er af træ.

Nye terrassedøre i træ/alu giver dog en langt bedre holdbarhed, og du behøver ikke male træværket i ny og næ, som man behøver ved rent træværk. Står du et par meter fra din terrassedør, vil det være svært at se, om det er en træ/alu terrassedør eller kun af træ, så det kommer meget an på dine behov og ønsker. Vi anbefaler stort set altid terrassedøre i træ/alu på grund af holdbarhed, større rudeareal og minimal vedligeholdelse, og stadig til en god terrassedør pris. Men har du for eksempel et sommerhus og ønsker, at det harmonerer fuldstændig med den omgivende natur, giver det god mening at vælge terrasse elementer i træ.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvor meget koster terrassedøre?

Svar: Prisen kommer bl.a. an på størrelsen samt om du vælger træ eller træ + aluminium. Du kan bruge vores prisberegner, så du kan se, hvad det helt konkret koster at få nye terrassedøre til din bolig.

Spørgsmål: Hvilken åbningsretning skal en terrassedør have?

Svar: Som standard er terrassedøre højre udadgående, hvor hængslerne er placeret i højre side set udefra. Du kan dog frit vælge andre åbningsretninger uden ekstra betaling. 

Spørgsmål: Hvad koster det at skifte terrassedør?

Svar: Du kan spare mange penge ved selv at måle op samt montere din nye terrassedør. På denne måde skubber du prisen i bund, særligt hvis du køber terrassedøre til lavpris fra Klar. 

Spørgsmål: Hvordan måler man op til en ny terrassedør?

Svar: Du kan snildt måle op til din nye terrassedør på egen hånd. Det kræver, at du har papir, blyant og en tommestok/målebånd ved hænderne. Læs vores guide til opmåling af døre her.

Spørgsmål: Hvordan monterer jeg en terrassedør? 

Svar: Montering af en ny dør er på ingen måde raketvidenskab, men det kræver lidt snilde. Ønsker du at montere din dør selv, så læs vores guide til montering af døre her