Som set i BT, Berlingske og Jyllandsposten

Vil du gerne lære mere om, hvordan Klar kan hjælpe dig med en nem og billig udskiftning af dine døre og vinduer? Så læs med i disse medier og lær en masse nyt om at købe døre og vinduer online. 

Der er en masse fordele ved at købe døre og vinduer online, både økonomiske fordele, klimamæssige fordele og fordele for din indretning. Du sparer penge ved at måle op og montere selv, hvilket er en lettere løsning hvis du har mod på at gøre det selv. Disse fordele kan du læse meget mere om i nedenstående artikler fra Jyllands-Posten, BT, Euro Investor og Finans. 

Jyllands-Posten

Denne artikel fortæller om, hvor nemt det er at udskifte sine døre og vinduer på egen hånd. Flere vælger en udskiftning af døre og vinduer fra, fordi de føler at det er uoverskueligt og dyrt. Det er der slet ingen grund til. Med grundige guides og rådgivning fra os kan du klæde dig godt på til projektet. Læs eksempelvis om Mogens fra Møn, der har monteret 8 bondehusvinduer på egen hånd i sit sommerhus på Bogø. 

Læs hvorfor det er nemt at udskifte døre og vinduer hos Jyllands-Posten

BT

Artiklen fra BT handler om, hvordan du kan skabe dit drømmehjem ved noget så enkelt som at udskifte dine døre og vinduer. Du kan læse om Lisbeths smukke keramikværksted, der efter forvandingen er et lyst og moderne rum med udsigt til naturen, som får kreativiteten til at spire. Du kan også læse om Lenes oplevelse med det praktiske og flotte opbevaringsskur, der sætter krøllen på halen i hendes bolig. En ekstra bonus udover at skabe drømmehjemmet er, hvor mange penge du egentlig kan spare ved at udskifte dine døre og vinduer. Det er en win-win!

Læs hvordan du kan skabe dit drømmehjem hos BT her 

Kvinde arbejder med keramik i sit værksted med nye dobbeltdøre

Euro Investor

Artiklen fra Euro Investor kigger på de økonomiske aspekter af en boligrenovering med nye vinduer og døre. Du kan lære en masse om hvilke typer geninvesteringer, der gør din bolig mere attraktiv til et salg. Om du står og skal sælge bolig nu eller i fremtiden, så er det altid værd at tænke på en god investering så du får mere for din bolig. Det er for eksempel godt at investere i en god klimaskærm. Hvorfor? Få svar i artiklen fra Euro Investor!

Læs om de økonomiske aspekter ved en udskiftning af døre og vinduer hos Euro Investor

Berlingske

Artiklen fra Berlingske er skrevet med fokus på, hvad vinduer og døre kan gøre for din indretning. Stylist og influencer Pernille Riis Frederiksen, der har brandet Krea Pernille, deler sine erfaringer og tanker efter, at hendes hus er blevet renoveret og har fået udskiftet vinduer og døre. Hun fortæller blandt andet hvordan placeringen af vinduer kan øge mængden af sollys og hvordan skyggerne fra sprosserne, kan give en behagelig stemning i dit hjem. 

Få flere tips til hvordan du indretter med vinduer og døre hos Berlingske 

Finans

Denne artikel fra Finans handler om, at det er mere billigt for dig at udskifte dine vinduer og døre end du måske tror. Mange ser det som et dyrt renoveringsprojekt, men det sparer dig penge både på kort og lang sigt. Kort fortalt så vil køb af døre og vinduer online fjerne alle mellemled, der normalt forekommer ved købet, hvilket gør projektet billigere for dig. Udover det, så vil udskiftningen sørge for en energioptimering af dit hjem, hvilket sparer dig penge på varmeregningen. 

Læs mere om hvordan du kan spare penge ved at udskifte dine døre og vinduer hos Finans

Kim elsker særligt disse vinduer fra Klar
Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Fra 
2272,86 kr.
 1136,43 kr.
50%
Relateret indhold