Skal vinduet renoveres?

Ødelagte eller fortærede vinduesrammer er en enorm synder i forhold til indeklimaet og varmeregningen, og derfor er det en god idé at få foretaget en vinduesrenovering.

Vinduer spiller en stor rolle i bygningens æstetiske udtryk både indvendigt og udvendigt. Det er derfor en god ide at kigge på dine vinduer og se, om de trænger til at blive udskiftet eller istandsat. Bor man i en bolig, der har fortærende vinduer og vinduesrammer, så er det i sidste ende med til at forringe din bolig. Det er med til at din varmeregning stiger, vinduernes æstetiske udtryk passer ikke til resten af boligen og det giver et dårligere indeklima. Det kan derfor godt betale sig at få os til at klare dine vinduer.

Det æstetiske udtryk

Ved at få Klar til at renovere dine vinduer, så kan du ændre hele boligens æstetiske udtryk. Det æstetiske udtryk både udvendigt og indvendigt er utrolig vigtigt, når det gælder hele husets fremtræden. Vinduerne er noget af det, der bliver lagt mærke til. Et æstetisk godt valg af vinduer styrker bygningens karaktertræk, men omvendt kan et skævt valg af vinduer også give det forkerte udtryk. Det kan derfor betale sig at restaurere de gamle vinduer, så de stadig passer til husets udtryk og charme.

Vinduer fra Klar pryder dit hjem

Ved udskiftning af vinduer, er det som udgangspunkt en god ide at kigge på, hvilke vinduer bygningen oprindeligt er udstyret med. Hvis de gamle vinduer ikke passer til huset eller hvis de er for nedslidte til at kunne renoveres, så er det tid til en udskiftning. Her kan Klar hjælpe dig med et bredt sortiment af vinduer.

Forbedring af indeklimaet

Hos Klar sørger vi for at du altid får vinduer i den bedste kvalitet på markedet. Vinduesstandarten var en anden for 50-60 år siden, og det kan ses på dine nuværende vinduer. Det betyder, at mange gamle vinduer ikke har en positiv effekt på boligens indeklima. Det kan ofte mærkes ved, at der opstår såkaldte kuldebroer og træk. Vil du sikre sig et godt termisk indeklima med en behagelig temperatur, så er første steps derfor at få renoveret eller istandsat dine vinduer.

Vindue fra Klar der skaber et godt indeklima

Hos Klar er vi klar over at vinduernes kvalitet har en stor betydning i hjemmet. Derfor har du mulighed for at vælge mellem et bredt sortiment af kvalitets vinduer, der giver en vinduesoplevelse ud over det sædvanlige – Der har fokus på indeklimaet.

Læs også: Dug på vinduer - 14 tips til bedre udsigt og sundere indeklima

Renovering eller udskiftning?

Ved at renovere dine vinduer, så kan du blandt andet få udskiftet til termoruder, glaslister, tætningslister og beslag. Træet kan blive udskiftet og det kan give liv til hjemmet. Renoveringen kan sikre det æstetiske udtryk og du beholder husets charme.

Ved at vælge en komplet udskiftning af vinduet, så kan vi hos Klar levere og udskifte dine gamle vinduer til en god pris. Du kan derudover spare rigtig mange penge på varmeregningen, hvis du vælger at udskifte dine gamle vinduer til energivinduer. Vi har mange forskellige vinduer, og det er derfor muligt at finde et vindue, der stadig passer til husets æstetiske udtryk, hvis du vælger en komplet udskiftning.

Skal du udskifte dine gamle vinduer med nye? Find vores mest solgte produkter og hvis du har brug for hjælp, tøv ikke at ringe eller skrive til os: 78 768 883 eller kundesupport@klarvinduer.dk.

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Fra 
2272,86 kr.
 1136,43 kr.
50%
Relateret indhold