Sidepartiet får din bolig til at skille sig positivt ud!

Sidepartiet giver mulighed for at sætte dit personlige præg på et stilfuldt og elegant indgangsparti. Skab en unik hoved- eller terrassedør med et sideparti, og før samtidig mere lys ind i entréen. Tilmed får sidepartiet hovedøren til at virke større og vil uundgåeligt tilføre facaden personlighed. Det er en ren win-win-løsning.

Med selv få virkemidler, kan sidepartiet løfte oplevelsen af din indgang og skabe endnu mere indbydende rammer om dit hjem. Nedenfor vil vi gennemgå eksempler, der forhåbentlig kan tjene som inspiration til hvordan du får mest muligt ud af dit nye sideparti og samtidig skaber et harmonisk helhedsudtryk.

Hvis din hoveddør allerede indeholder glasruder, vil det være oplagt at supplere den bedst muligt ved at vælge et sideparti, der tilsvarende er udført med en eller flere ruder. Er din facadedør imidlertid en robust trædør, fx i den klassiske hvide farve, vil mørkmalede sidepartier i fyrretræ typisk flankere denne på smukkeste vis. Især hvis du har et hus med røde eller gule mursten, vil antracitgrå eller sort ofte klæde din bolig langt bedre, end den moderne, hvide farve. Hvide nuancer kan i stedet, med fordel, anvendes indenfor, hvor de bedre kommer til deres ret og samtidig bidrager til at skabe et lysere indeklima, idet de reflekterer dagslyset.

Sidepartier i et sort, moderne hus

Yderdøren kan på smukkeste vis komme til at indgå som en del af et større indgangsparti. Eksempelvis kan et sideparti med sprossede ruder skabe et tilnærmelsesvist kunstnerisk udtryk, som leder tankerne hen på landlig idyl.

Er hoveddøren udført i massivt træ, kan glas i to sidepartier skabe et lettere udtryk og bringe lyset indenfor. Samtidig er det værd at nævne, at selv moderne og minimalistisk-designede facadedøre kan kompletteres af et veludført og gennemtænkt sideparti. Den eksisterende dørs rene linjer kan eksempelvis suppleres af sprossede ruder med ornament glas. På denne måde opnås et let og lyst udtryk, uden at man behøver at gå kompromis med den oprindelige stilistiske vision, og samtidig kan man være om privatlivets fred.

Glassidepartier er i langt de fleste tilfælde et både enkelt og klassisk valg til traditionelle sort- og hvidmalede hoveddøre. Når det er sagt, er det naturligvis også muligt at vælge en mere storslået løsning, da du hos Klar kan få sidepartier med op til fire fyldninger og i stort set alle tænkelige farver. Med andre ord er det nemt at skabe en elegant og velproportioneret yderdør, der er indrammet i dekorative sidepartier.

Sidepartier i sort og hvid

Her på siden kan du vælge imellem 13 forskellige sidepartier, heriblandt op til 4 ruder eller en kombination af fyldninger og ruder. Dertil kommer de utallige tilpasningsmuligheder du finder i konfiguratoren. Her kan du frit vælge lige præcis de komponenter der skal til for at fuldende din vision om den smukkest muligt hoveddør. Vælg fx om dit sideparti skal have en pulverlakeret aluminiumsramme – og eventuelt også bundstykke – som gør det ekstra vejrbestandigt og nemt at vedligeholde. Skal dit sideparti indeholde ruder, har du desuden mulighed for at vælge mellem 8 forskellige slags glas. Vil du gøre det nemmere at lufte ud, kan du tilføje en udluftningsventil. Uanset hvad du vælger får du naturligvis vores velkendte 10 års-garanti på dit nye sideparti.

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Fra 
2272,86 kr.
 1136,43 kr.
50%
Relateret indhold