Ny og billig hoveddør i Dansk design

En ny hoveddør skaber rammen om dit hjem

På udkig efter ny hoveddør? Få adgang til nogle af markedets bedste leverandører af hoveddøre i træ og glas, der kombinerer dansk design med kvalitetshåndværk. En hoveddør er din boligs ansigt udadtil, og en ny og velholdt hoveddør har derfor stor betydning for, om din bolig ser indbydende ud.

Derfor er det også vigtigt, du vælger en hoveddør, som repræsenterer dig og dit hjem, uanset om du bor i en romantisk patriciervilla fra 30’erne eller en moderne penthouse lejlighed. En hoveddør er indgangen til dit hjem, og markerer overgangen fra arbejde til hjemme eller offentligt rum til det private.

Den rigtige hoveddør skal gerne signalere en hyggelig og imødekommende bolig, men samtidig holde dit hjem trygt og beskytte mod uvedkommende.

En velholdt og solid dør signalerer derfor også, at sikkerheden er på plads og kan virke forebyggende, når det kommer til indbrudsforsøg.   

Gå til udvalg af hoveddøre


Design din egen hoveddør hos os

Her er det nemt for dig at vælge den rigtige hoveddør og blive guidet til et bedre overblik over din nye hoveddørs pris og ydeevne. Design din egen dør og leg med design, materialer og modeller helt gratis online. Se vores online katalog af døre og design dit eget produkt.

Du har mulighed for at indtaste dine mål, så skræddersyr vi den helt rigtige hoveddør til din bolig.

På vejen møder du vores brugervenlige guide og udførlige præsentation af hver enkelt type hoveddør, som gør det nemt og hurtigt for dig at finde en billig hoveddør. Klar guider dig trygt og hurtigt gennem markedets største udvalg af hoveddøre. Vi presser prisen for dig, fordi vi mener, at alle skal have råd til kvalitet.

Dansk design og kvalitet til lave priser

Hos Klar får du kombinationen af stilfuldt, dansk design og fyrretræ af høj kvalitet, som leveres gennem vores egen fabrik i Estland. Estland har et klima, der er ideelt til at dyrke de langsomt voksende træer uden knaster, som gør dem særligt egnede til produktion af pæne facader til hoveddøre i træ og vinduer. Vi kombinerer dermed de stilfulde, danske designtraditioner med solidt håndværk og teknologisk innovation fra fabrikken i Estland. Derfor kan vi levere helt unikt lave priser på kvalitetsmaterialer til døre og vinduer. Samtidig er vores virksomhed organiseret via tæt samarbejde mellem produktion og salg, således at vi sparer omkostninger til dyre mellemled. Derfor kan vi levere kvalitet til konkurrencedygtige priser, selv på det danske marked, der er kendt for design og høje standarder. Er du på udkig efter en billig hoveddør, skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved, hvor meget en ny hoveddør kan betyde for din boligs facade og står parat til at give dig den ideelle leverance tilpasset dine individuelle behov.

Gå til udvalg af hoveddøre

Få adgang til markedets bedste leverandører

Vores materiale kommer fra træer, som vokser under de ideelle forhold i Estland, og det giver mulighed for at dyrke langsomt voksende fyrretræ og i sidste ende kvalitetsmateriale til stærkt konkurrencedygtige priser. Er du nysgerrig efter, hvor billig hoveddør, du kan få? Vi er meget stolte af vores leverandører, og kan med vores egen fabrik i ryggen skabe en langt billigere leverance af kvalitetstræ, udenom dyre mellemled og høje markedspriser. Som kunde får du naturligvis den fordel, og det er vores klare ambition at forny markedet for døre og vinduer, således at det bliver langt billigere at få adgang til kvalitet. Find en ny hoveddør her. 

Hoveddøre i træ eller med ruder - hvad er din type?

Klik dig gennem vores visuelle guide og læs mere om, hvordan du kan udnytte lyset i din bolig ideelt med en hoveddør med glas eller optimere din facade med en hoveddør i træ/alu. En hoveddør med glas kan være en god idé, hvis du er på udkig efter hoveddør til lejlighed, mens hoveddør i træ/alu er ideel til fritliggende huse.

Hoveddøren repræsenterer din bolig udadtil, en pæn ny hoveddør er et imødekommende signal til gæster og naboer, og det første der møder dig, når du kommer hjem. På Klar kan du gennemgå vores forskellige typer af hoveddøre i træ samt typer af hoveddør med glas. Gennem vores visuelle guide af modeller og materialer får du nemt og hurtigt et indtryk af dine valgmuligheder. Er du i tvivl om din hoveddørs mål? Læs mere her.

Klar skaber de bedste forudsætninger for et sikkert valg, og vi præsenterer blandt andet mange typer hoveddør med glas, der giver din entré et flot lysindfald samt robuste hoveddøre i træ eller den solide kombinerede hoveddør i træ/alu, der ruster din bolig til de danske vejrforhold. Kort fortalt får du gavn af aluminums solide og beskyttende egenskaber, der giver en særlig solid yderside på din hoveddør, mens den inderste del af døren holdes i fyrretræ, som isolerer godt mod kulde og fugt. Læs mere om den unikke og robuste kombination af hoveddør i træ/alu.

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Fra 
2272,86 kr.
 1136,43 kr.
50%
Relateret indhold