Vi vægter integritet og kvalitet. Derfor skal du købe dine nye vinduer og døre hos Klar

Det er en tillidssag at købe nye vinduer og døre, og samtidig en investering, der øger hjemmets værdi. Flere ting er udslagsgivende i købsprocessen: mange ønsker et forbedret indeklima, øget komfort, en bedre udnyttelse af en udsigt, og de fleste prioriterer desuden funktionalitet og trivsel i dagligdagen. – Og så skal elementerne naturligvis også være energiøkonomiske.

For at være sikker på at få den bedste løsning, vælger mange danskere derfor at rådføre sig med en fagmand, fx i det lokale byggemarked eller ved en tømrer de kender, inden de bestiller nye vinduespartier til boligen. 

Hos Klar har vi fuld forståelse for, at du vil være velinformeret inden du bestiller et nyt vindue eller en ny dør. Vores firma er derfor kendetegnet ved gennemsigtighed, og vores ansatte stiller mange års brancheerfaring til rådighed for dig. Derudover brænder vi for det gode håndværk.

En personlig oplevelse
Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse, og du kan derfor altid forvente topmotiverede og professionelle medarbejdere, der er klar til at hjælpe med lige netop din forespørgsel.

Den gode Mogens sætter sit vindue fra Klar op

Vi har desuden lyttet til fagmændene, og er af samme grund blevet deres foretrukne producent af døre og vinduer.

Håndværkerens 3 kriterier

Vi har nemlig spurgt landets dygtigste håndværkere om, hvad der er vigtigst for dem, når de skal købe nye vinduer og døre til deres kunder og til dem selv. Gang på gang fremhævede de følgende 3 parametre:

1: Kvalitet

Elementerne skal være fremstillet af gode materialer. De skal kunne holde i mange år, og være af en sådan kvalitet, at håndværkeren kan stå inde for produktet. 

2: Leveringstid

Du vil naturligvis gerne udnytte din tid bedst muligt, og når du bestiller Klar, bliver du med det samme oplyst om den forventede leveringsuge, så du kan planlægge dit renoveringsprojekt efter det.

3: Pris

For at kunne være konkurrencedygtig, er det vigtigt, at prisen på elementerne er overkommelig. Det er klart, at pris og kvalitet hænger sammen – og her ligger vi helt i top. Du får ganske enkelt mest muligt for pengene, når du bestiller vores produkter. Fordi vi således scorer højt på at alle tre parametre, vælger mange af landets fremmeste håndværkere at købe elementer hos os. 

Faglig stolthed

Fyrretræ fra de estiske skove

Vi anvender kun langsomt voksende fyrretræ fra FSC-certificeret skovbrug og alle andre materialer der indgår i produktionen af vores vinduer er ligeledes af høj kvalitet.

Hos os er der ingen fordyrende mellemled eller skjulte gebyrer. Tværtimod kan du forvente en åben og ærlig dialog omkring visionen med netop din bolig. 

Det er nemlig også vores vision: at tilbyde dig kompetent rådgivning, samt produkter, der vil forøge netop dit hjems værdi. Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål du måtte have om vores dansk-designede vinduer og døre. Endeligt tilbyder vi fuld tilfredshed eller pengene tilbage – det er vores klare løfte til dig.

 

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Fra 
2272,86 kr.
 1136,43 kr.
50%
Relateret indhold