Glasdør - Luk lyset ind i dit hjem

Går du rundt i mørke, uanset hvornår på dagen det er? Så luk lyset ind med en glasdør. Ligegyldigt om du er til den klassiske eller moderne stil, så kan glasdøre virkelig løfte stemningen og stilen i hjemmet. Det skyldes, at glasdøre lukker masser af lys ind, selv når døren er lukket og derfor bliver det nuværende design i hjemmet blive understreget på en smuk måde. Hvis du vil have mere lys, som giver et indtryk af et åbent og indbydende hjem, så læs videre.

Hvordan får jeg mest lys ind i hjemmet med en ny glasdør?

En glasdør består delvist eller helt er lavet af glas. Vores glasdøre kan indeholde én stor rude eller flere ruder, hvor glaspartiet fylder det meste af døren, så der kan komme masser af lys igennem. En glasdør kan bruges til at forbinde de forskellige rum i hjemmet med haven og derved fungere som yderdøre. For at få det bedst mulige lysindfald, bør du se på vores dobbelte glasdøre. Vælg én hel rude for mest lys eller vælg flere ruder, som giver et andet look og måske passer bedre til resten af boligens indretning.

Dobbelt facadedør med 2 ruder på sort skur

De lyse fordele ved en glasdør

Uanset hvilken slags glasdør du vælger, får du et fantastisk lysindfald, der får boligen til at virke større og mere rummelig. 

Hvis du har en terrasse, havestue eller altan, så kan du med en glasdør sikre, at du får naturligt lys til at strømme ind i hele boligen. Du kan lukke af for larm i de andre rum, mens du stadig kan se, hvad der foregår i din have eller have udsigt udover nabolaget.

Det kan f.eks. være at du vil være lidt alene, mens dine børn leger udenfor. Så kan du lukke glasdøren og lukke af for støjen, mens du ikke behøver at gå glip af et eneste øjeblik. Tænk også over i hvilken retning din nye glasdør peger mod, så du aldrig går glip af en solopgang eller -nedgang.

Vælg den rigtige glastype til din glasdør og få lys ind i hjemmet

Ønsker du at prioritere både naturligt lys og værne om dit privatliv? Hvis du vælger matteret glas, såsom vores Satinovo, Kura eller Ornament, kommer der stadig lys ind, men der kan ikke ses direkte gennem glasset.

Det er en perfekt løsning, når du ikke vil have folk kigger ind af dine ruder. Hvis du har børn, er det en god ide at sikre, at de ikke løber ind i de store glaspartier og slår sig. Derfor bør du overveje at vælge glasdøre med Sikkerhedsglas, så dine børn ikke kommer alt for galt afsted.

Mål op inden du køber din nye glasdør

For at være helt klar til at få din nye glasdør monteret, bør du huske at måle op korrekt. Her kan fejl nemlig koste dyrt! Hvis du selv eller en i huset er handyman, så se vores guide her.

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Fra 
2272,86 kr.
 1136,43 kr.
50%
Relateret indhold