En dobbelt facadedør skaber dobbelt så god stemning

Den dobbelte facadedørs helt store fordel er, at den åbner dit hjem og gøre indgangen til dit hjem på én gang mere eksklusiv og luftig. Med en ny dobbelt facadedør kan du, med relativt få midler, opnå en ganske opsigtsvækkende forbedring, der vil skabe et både smukt og indbydende indtryk af dit hjem.

Samtidig har den større dør den rent praktiske funktion, at det bliver nemmere at bære møbler, barnevogn eller indkøbsposer ind i huset.

Udover de stilmæssige forbedringer vil du ofte også få en sikkerhedsmæssig forbedring, når du udskifter en ældre yderdør eller vælger en dobbelt facadedør fra Klar til dit nybyggeri. Vores døre er robuste, hvilket bl.a. er et resultat af det nøje udvalgte estiske fyrretræ, samt glasset der er af ypperste kvalitet, da det er produceret af den anerkendte franske producent Saint-Gobain.

 

Dobbelt facadedør på en gård

Alle går med forskellige overvejelser forud for valget af den rette dør, da mange ting spiller ind ift. at træffe det mest optimale valg. At vælge en solid facadedør giver dig sikkerhed for, at den kan forblive fast inventar i mange frem i tiden. Med 10 års garanti kan du roligt forvente at døren, trods vejr og vind, samt en lidt hård medfart i ny og næ – i form af lidt hårde lukninger – vil forblive funktionel langt ud i fremtiden.

Du kan desuden sove trygt om natten, velvidende at låsene i vores facadedøre kommer fra den svenske gigant Assa Abloy, som bl.a. ejer danske Ruko. Dertil kommer, at vi samarbejder med fire førende danske producenter af beslag og greb – Habo, IPA, PN og Mila beslag – hvilket samlet set giver en uhørt stor soliditet, samt gør den dobbelte facadedør ekstra modstandsdygtig.

Fordelene ved at isætte en ny dobbelt facadedør indbefatter også en energimæssig forbedring. Modsat den gamle, utætte dør, hvor kold luft siver ind ved karmen og får det til at trække, er vores hovedøre fremstillet med stor præcision, af førnævnte udvalgte materialer, der gør dem velisolerede. Ved at vælge 3-lags glas i din nye dobbelte facadedør vil du kunne sænke U-værdien – som er den mest gængse skala til at måle en dørs isoleringsevne – yderligere, hvilket bidrager til energibesparelser. Vidste du, at 3-lags glas er et lovkrav til helårsboliger?

Yderdøren udgår således en problemfri vej til at spare på energien. Ved at skære ned på varmeudslippet, sænker du udgifterne til opvarmningen af dit hjem, og den nye hoveddør bliver således en god investering, da en forbedret varmeregning vil kunne mærkes på økonomien. Det er ikke nogen tilfældighed, at verdens mest moderne hus design, herunder de ekstremt energibesparende passivhuse, indeholder døre som disse. 

Det bedste af det hele er, at du får alle fordelene ved den dobbelte facadedør, inkl. et større lysindfald og en øget funktionalitet, uden at skulle gå på kompromis med designet.

Hos Klar kan du nemlig vælge imellem 15 forskellige varianter af den dobbelte facadedør, heriblandt døre med mellem 2 og 16 ruder og 2 til 12 fyldninger. Mulighederne for at skræddersy din nye hoveddør er således utallige, og inkluderer alt fra individuelt farve- og materialevalg, samt åbningsretning, glastype m.m. Skulle du få spørgsmål i løbet af købsprocessen, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Klars dobbelte facadedøre
Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Fra 
2272,86 kr.
 1136,43 kr.
50%
Relateret indhold