Klarvinduer er din sikre vej til danske kvalitetsvinduer!


Cybermonday.png

Forkæl dig selv og dit hjem med en tidlig julegave! 

Op til 50% rabat i 24 timer. Vores suverænt bedste tilbud til dato gælder for samtlige vinduer og døre. Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og tidspunktet er derfor perfekt til at sikre sig bedre isolerende vinduer og døre til årets laveste priser! Køb KLAR og ha' råd til mere. 

Bestil dine nye VINDUER og DØRE nu! 

1 dage med op til halv pris!

Vores Cyber Monday tilbud gælder fra torsdag d. 26/11 kl.09:00 til og med kl. 00:00 og du får op til 50% på hele vores sortiment. Uanset om du er på udkig efter nye vinduer eller døre, får du den velkendte, høje kvalitet til uhørt lave priser. Nu kan du shoppe dig til en opgradering af dine gamle vinduer uden at skulle sprænge budgettet.   

Vi står KLAR til at guide – og hjælpe dig, når du har brug for det. Alt du skal gøre er at kontakte os på telefon +45 78 768 883,  kundesupport@klarvinduer.dk eller i vores Live chat. 

Handelsbetingelser for Cyber Monday 2018:

  • Leveringstiden bestemmes ud fra produktionens kapacitet – og der kan derfor ikke garanteres levering inden for 4 uger.
  • Ordre der er bestil fra og med mandag kl.09:00 til mandag kl.00:00 kan ikke ændres. Du holdes derfor ansvarlig for, at tjekke op på at din ordre er 100% korrekt inden du går til bestilling. Kunderne bevarer deres ret til at annullere deres ordre inden for 48 timer.
  • Desuden er vores standard handelsbetingelser stadig gældende for Cyber Monday