Levering - kontakt os ved Corona forbehold
Forsinkelser kan forekomme, og du bedes kontakte os hurtigst muligt, hvis du er i karantæne eller ikke ønsker kontakt med chaufføren, på din kommende levering. 

Vi fortsætter med at levere til hele landet
Chaufførerne er instrueret om at bære mundbind og overholde alle hygiejneråd. De er også instrueret om at opholde sig kortest muligt tid uden for vognen i forbindelse med leverancer. Hvis der sker ændringer i myndighedernes regler og anbefalinger, vil vi løbende tilpasse vores aktiviteter.

Produktionen fortsætter

Klarvinduer forsætter produktionen, men skruer op for hygiejnen på fabrikken gennem sikkerhedsudstyr og håndsprit, og minimerer kontakten mellem fabriksmedarbejderne. 

I Danmark og Estland er vores kontormedarbejdere tilbage på de vante pladser, men tager ekstra forbehold og yder stadig den samme gode service.

Reklamationsafdelingen er aktiv!
Vores servicepartnere er KLAR til at behandle reklamationssager igen! Vi havde sat denne service på pause grundet sikkerhed for vores servicepartnere. Dog er man som kunde påkrævet til at give info såfremt man selv eller én i hustanden har pådraget sig COVID-19 eller at man ønsker specielle forhold for servicebesøg. Dette gøres mellem kunde og Klarvinduers kundeservice og reklamationsafdeling.

Læs mere om Corona virus og hvordan den påvirker dig

Vores produktion på døre og vinduer fortsætter som det altid har gjort og vi leverer selvfølgelig også ud til vores kunder i hele landet. Vores kundeservice og salgsafdeling er klar til at vejlede dig, så du kan sagtens ringe eller skrive til os.

  • Vi tager stadig imod opmålings- og montage anmodninger, men denne service er dog sat på midlertidige pause indtil vi for alles sikkerhed kan sende vores servicepartnere ud til vores kunder.

  • Man forvente ventetid på nye reklamationssager, da der er pause på dette i øjeblikket. For de kunder som har en aktiv reklamationssag eller en akut sag, der er vi selvfølgelig villige til at finde en løsning på nuværende tidspunkt.

    Vi vil gøre dig opmærksom på at hvis du eller dine nærmeste kan være i karantæne i jeres hjem og derfor tager vi selvfølgelig hensyn til dette.

  • Derfor må du kontakte os, hvis du er i karantæne og forventer levering. I den forbindelse beder vi dig venligst om at informere os, så vi kan forbedrede os på dette.

  • I dette tilfælde vil vi også bede dig om at finde en ny kontaktperson, som kan tage imod din ordre på enten din egen adresse eller på en ny. På den måde er der stadig en person til at tage imod ordren og se den igennem for evt. transportskader med chaufføren.

    På fabrikken har vi skruet op for hygiejnen gennem sikkerhedsudstyr og håndsprit.

    Hos Klarvinduer fortsætter vi med at levere kvalitets produkter til en billig pris og byder dig velkommen til at kontakte os :)