Klarvinduer er en international START UP-virksomhed i rivende udvikling med mange indkommende investeringer og høje, ambitiøse vækstmål. Vi tror på, at alt i livet skal gøres dedikeret og meningsfuldt. Nye teknologier og innovative løsninger har givet os succes på det krævende danske marked, men vi ved, at det er kun begyndelsen.

Lige nu har vi stærkt brug for en FREELANCE CONTENT MANAGER til vores team i København.

content-1024x575.jpg

Vi leder efter én, der taler og skriver dansk som modersmål, er lidenskabelig i forhold til at planlægge, skabe og skrive et godt indhold til vores e-handelsplatform og marketing kanaler, og som kan destillere komplekse begreber af tekniske produkter ned i korte, letforståelige og vidende linjer.

Vi håber, at du har

  • Minimum 2-3 års erfaring og et dokumenteret generalieblad af content management og marketing fra et agentur eller en lignende stilling, og ved, hvordan indhold skulle være planlagt og udføres ifølge markedsmulighederne.
  • Solid forståelse for at skabe relevante og engagerende indhold, skræddersyet til bestemte målgrupper, kanaler og formater (f.eks. hjemmeside, blog, sociale medier, optimeret indhold, artikler til website osv.).
  • Forståelse for SEO og erfaring med at skabe indhold baseret på indsigt (f.eks. søgeordforskning, forbrugerindsigt, mediernes overvågningsværktøjer osv.).
  • En klar, kommerciel tankegang og kan klare at oprette og redigere indhold med et skarpt øje og opmærksomhed på detaljer.
  • Ambition om at arbejde og forbedre konstant med vores content marketing indsats og opnå resultater.

Som medarbejder i e-commerce og marketingsafdelingen vil du indgå i et stærkt, ungt team med et tæt samarbejde, hvor alle løfter i flok og hjælper hinanden. Vi har en meget flad organisationsstruktur, hektiske hverdage og meget kort beslutningsvej fra idéen til realiseringen af planerne.

Har dette stillingsopslag fanget din interesse, så send din ansøgning og CV direkt til vores E-Commerce Manager Kristi Reinoja på mail [email protected].  Hvis du har yderligere spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kristi Reinoja på e-mail eller på telefon +45 91105032.

Vi holder samtaler løbende, da vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!