Som nævnt i et tidligere blogindlæg er tre faktorer udslagsgivende, når en dansk tømrer skal indkøbe og montere vinduer: kvalitet, leveringstid og pris. Kort fortalt skal fagmanden kunne stå inde for kvaliteten, få elementerne leveret hurtigt og rettidigt og så skal prisen være konkurrencedygtig. Dertil kommer, apropos et meget populært tv-program, x-faktoren. Det til tider udefinerbare aspekt, hvis betydning dog ikke er at fornægte.

Hos Klarvinduer ønsker vi at være der for den enkelte håndværker, og fordi flere af vores ansatte har en håndværksmæssig baggrund, har vi stor indsigt i de professionelles hverdag.

Tomrere

Vi har åbent på telefonerne mellem kl. 9 og 15 på hverdage, og fordi vi ved at tømreren ikke nødvendigvis har tid til at snakke i telefon i det tidsrum, kan der altid blive hurtig kontakt til vores service igennem mail. Vi går med andre ord meget op i den personlige kontakt, og det er essentielt for os, at vi er et firma, som håndværkeren kan regne med.

Rent praktisk skal han eller hun ikke igennem en tømrerhandel el.l., men kan få oplyst en forventet leveringsuge af os – normalvis på blot få uger – og få elementerne leveret direkte til døren. Vi har ingen fordyrende mellemled og vi sætter en ære i vores leveringssikkerhed. Derudover har vi, fra produktion til fragt, høje kvalitetskrav, hvilket betyder at håndværkeren kan forvente at modtage elementer, der er klar til at blive monteret. Usikkerhedsmomentet, f.eks. i relation til, om maling er slået af, eller om der er ridser i en karm, er således fjernet.


Vi vil være lige så solide samarbejdspartnere for tømreren, som det kernefyrretræ vi anvender i vores produktion af døre og vinduer, og vores københavnske kontor konsoliderer denne mentalitet.

Hos Klarvinduer er vi stolte af, på kort tid at være blevet den foretrukne samarbejdspartner for mange af landets dygtigste tømrermestre. Gang på gang bliver vi fremhævet som værende tillidsvækkende og professionelle, og vores produkter prioriteres både til håndværkernes egne hjem og til deres kunder.

Fagmændene ved, at de kan få al den assistance de har brug for – når de har brug for den – fra de står ved kunden til de modtager elementerne. – Derudover, at vores produkter er i orden, og at de ikke behøver at bekymre sig om holdbarhed eller garanti, fordi begge dele er i top.