5 gode grunde til at købe vinduer og døre om vinteren

Vinteren 2022/2023 byder på kulde og høje varmeregninger. Men nye vinduer kan hjælpe dig med at holde hyggen.

Hvis det om vinteren trækker fra dine vinduer, eller de føles kolde, kan det tyde på, at det er på tide at udskifte dine gamle vinduer. I modsætning til hvad mange tror, kan man heldigvis sagtens skifte elementerne om vinteren. Det tager nemlig ikke mange timer at skifte hverken et vindue eller en dør, og den kolde årstid gør det særligt fordelagtigt at foretage investeringen, idet du får en række fordele, du ikke finder på andre tider af året.

1. Øjeblikkelig forbedring af indeklimaet

Gamle termovinduer slipper ofte masser af kold luft ind, hvilket kan skabe sundhedsskadelige gener. I stedet for at skrue op for varmen og øge temperaturforskellen mellem den varme og kolde luft, kan du med fordel investere i nye energivinduer.

Der skiftes kun et vindue ad gangen, og derfor er varmetabet ifm. monteringen af nye vinduer minimal, mens optimeringen af din boligs indeklima er maksimal! Som en ekstra bonus vil du også straks opnå en forbedring af varmeregningen, som vil være ekstra mærkbar, idet udendørstemperaturen er lav.   

Læs også: Dug på vinduer - 14 tips til bedre udsigt og sundere indeklima

2. Særligt gode tilbud

Fra december til februar kan der være ekstra gode tilbud til dig. Ligesom du kan finde gode rejsetilbud uden for højsæsonen, ønsker vi at gøre det mere attraktivt for dig at udskifte vinduer og døre i vintermånederne.

Et vindue fra Klar er kendetegnet ved et fremragende forhold mellem pris og kvalitet, og vi bruger bl.a. den kolde tid til at sikre, at vores produkter er prissat helt rigtigt. Du kan derfor nyde godt af særlige rabatter og fremragende deals i disse måneder.

3. Uhørt hurtig leveringstid

Vi udmærker os på hurtige leveringstider hele året rundt, men om vinteren er vi ekstraordinært leveringsdygtige. Vi har nemlig mindre travlt på fabrikken og kan derfor have dine nye vinduer og døre klar på rekordtid. Vi har således eksempler på kunder, som har modtaget deres vinduer 12 dage efter afgivet bestilling! Vi er imidlertid ikke de eneste, der har ekstra meget overskud når temperaturen og sneen begynder at falde.

4. Nemmere at få fat på en god tømrer

Håndværkerne har ligeledes mindre at se til om vinteren, og du har derfor langt bedre chancer for at kunne få en tid i deres kalender denne tid på året. Derudover vil din lokale tømrer med al sandsynlighed kunne dedikere ekstra meget tid til netop dit vindues- eller dørprojekt. Ellers hvis du vælger at montere selv, så skal du slet ikke tænke på det! Du kan læse om Mogens, der monterede 8 bondehusvinduer på egen hånd og vores monteringsguide

5. Bliv forårsklar

Ved at skifte til energivenlige vinduer og døre hen over vinteren vil du øge din boligs værdi og den vil tilmed fremstå ekstra attraktiv når foråret gør sin entre. Hvad enten du påtænker at sælge din bolig, blot vil skabe et endnu bedre førstehåndsindtryk af dit hjem, eller øge dit hus’ værdi, er nye vinduer og døre et fremragende sted at starte.

Derudover vil du, ved at klare vinduesudskiftningen over vinteren, frigive tid og energi til alle udendørs- og haveprojekterne, der dukker op ved forårets komme. 

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
657,60 kr.
 295,92 kr.
55%
Køb Vinduer
Fra 
2066,25 kr.
 826,50 kr.
60%
Køb Døre
Relateret indhold