Spar op til 50%
Klarvinduer: 50% rabat!

Spar op til 50% på energieffektive vinduer og døre i høj kvalitet. Du får markedets bedste garanti og laveste priser med hurtig levering i hele Danmark. Vi anvender FSC-certificeret fyrretræ og giver 12-års garanti på træ-alu produkter. Kvalitetsbevidst og miljøvenligt.

  • Energi A vinduer (U-værdi: 0,79)
  • Mere end 50.000 kunder
  • Ingen fancy showrooms - bare gode priser

Spar på varmen og larmen med isolerende vinduer og døre fra Klar. Design og bestil dine produkter på få minutter, og få dem tilsendt direkte til din kantsten fra vores egen fabrik. Nemt og billigt.

Terassedør med blomster
Op til
50%
web-rabat
More information Icon
Slutter 19/03
Klar - som set på TV
Vores mest populære vinduer og døre
Populær
Terrassedøre
Terrassedøre
 7446 kr.
 3723 kr.
50%
Se mereconfigure product
Populær
Fastkarm vinduer
Fastkarm vinduer
 1341 kr.
 670 kr.
50%
Se mereconfigure product
Populær
Sidehængte vinduer
Sidehængte vinduer
 2155 kr.
 1077 kr.
50%
Se mereconfigure product
Populær
Topstyret vindue
Topstyret vindue
 2706 kr.
 1353 kr.
50%
Se mereconfigure product
Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1341 kr.
 670 kr.50%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7248 kr.
 3624 kr.50%
Køb Døre
Det er nemt at bestille vinduer og døre online
1

Mål dine gamle vinduer og døre op:

Læs vores guide til opmåling

 
2

Find dine nye vinduer og døre

 
3

Få dem leveret og montér dem:

Læs vores guide til montering

 
Thumbnail of the video image
Play button video imageAfspil

Billigere bliver det ikke

Web-rabat på energivenlige vinduer og døre. Du får 12 års garanti på alle vores træ/alu produkter.

Derfor vinduer og døre fra Klar

Du vil få en unik oplevelse for bestilling af vinduer og døre hos Klar. Vi har transformeret mere end 50 års erfaring, produktviden og fantastisk kundetilfredshed til den nemmeste digitale oplevelse, som vil hjælpe og guide dig sømløst igennem alt fra inspiration, teknisk forståelse og opmåling af vinduer til bestilling. Hvis du tænker på at renovere dit hjem, og du leder efter høj kvalitets skandinaviske vinduer og døre – så bør du vælge Klar.

Certificeret venlig webshop

Din bestilling hos os er god for os allesammen – det sørger vi for!

At vælge nye billige vinduer og døre kan være en svær beslutning. I mange tilfælde skal du se på dit valg af døre og vinduer livet ud – derfor er det vigtigt at finde det allerbedste til din smag. Der er mange fordele ved nye døre og vinduer, heriblandt optimeret sikkerhed i din bolig, mulighed for bedre lysindfald og ikke mindst isoleringsevnen, der ofte kan ses på varmeregningen, når man får nye vinduer og døre.
Da vi ved, at du har en ide om udseendet på dit drømmehus eller en tilbygning i form af en udestue, har vi gjort det let for dig at designe dine egne døre og vinduer til en billig pris. Her kan du tilpasse alt fra profilerne og helt ned til de små, personlige detaljer. Indtast målene på dine døre og vinduer, så får vi skræddersyet dit produkt til din bolig. Vores designfunktion er nem og overskuelig og sikrer, at du får lige de vinduer og døre, du har i tankerne. Inden du træffer dit valg om, hvilke typer vinduer og døre der skal pryde din bolig de næste mange år, kan du danne dig et overblik over fordelene ved hver enkelt dør- og vinduestype hos Klar. Følg bloggen, hvor vi løbende giver dig inspiration og gode råd til dine individuelle behov, herunder vejledning om døre og vinduer i træ/alu.

Brug for vejledning til valg af døre og vinduer?

Vil du gerne sikre, at du får købt det rigtige og har brug for en hjælpende hånd? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi sidder altid klar med gode råd og kompetent vejledning til dit køb af vinduer og døre. Med over 50 års erfaring er vi bekendte med enhver situation, og vi kan også hjælpe dig med dine behov. Kontakt os i dag på telefon 78 768 883, hej@klarvinduer.dk eller via onlinechatten.

Billige vinduer og døre – og stadig af høj kvalitet?

Mange vinduesproducenter tilbyder billige døre og vinduer, men ofte svarer pris overens med kvalitet. Mange efterspørger danske vinduer og døre, da vi har en høj standard af sikkerhed og kvalitet på det danske marked og et traditionsrigt design. Dette gælder også hos Klar, men samtidig vil vi gerne optimere markedet og kombinere billige vinduer og døre med god kvalitet. Hos Klar har vi gjort vores produkter billigere uden at gå ned på den høje kvalitet – blandt andet fordi vi leverer via vores egen fabrik og dermed opstiller en ny model, hvor vinduesfabrikker og salg er samlet under ét firma. Vi sikrer dig dermed, at vores priser på vinduer og døre er konkurrencedygtige på det danske marked ved at droppe alle mellemleddene.

Når du køber direkte hos os, har vi ingen salgskonsulenter at betale, og du slipper derfor for de ekstra omkostninger! Som kunde kan du dermed nyde fordelene af vores gode partnere og effektive leverandøre. Sammensat sikrer det dig høj kvalitet, overkommelige priser og hurtig levering. Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i vores løbende kampagner, herunder vinduer og døre tilbud.

Brug for vejledning?

Vil du gerne sikre, at du får købt det rigtige og har brug for en hjælpende hånd? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi sidder altid klar med gode råd og kompetent vejledning til dit køb af vinduer og døre. Med over 50 års erfaring er vi bekendte med enhver situation, og vi kan også hjælpe dig med dine behov.

block image
Velkommen 👋 Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.