Terrasser er med tiden blevet en naturlig forlængelse af mange danskeres bolig, og anvendes ikke udelukkende når solen skal nydes på en varm sommerdag, men giver tit også anledning til at foretage nye aktiviteter udendørs. Ved at skabe en glidende og organisk overgang mellem inde og ude, kan mange indendørs aktiviteter nemlig ofte flyttes udenfor, og naturen inviteres indenfor. Det er lige præcis her, at den dobbelte terrassedør kommer ind i billedet. En sådan dør inviterer nemlig til at blive brugt, og dermed til at bevæge sig fra stuen og ud eller omvendt.

Ligesom en god terrasse ikke behøver at skulle kunne det hele på én gang, bør den dobbelte terrassedør vælges alt efter det primære formål. Ønsker du at få mere ud af udsigten til haven, eller at skabe et større lysindfald, er klassiske glasdøre at foretrække. Søger du derimod at skabe den mest stilfulde og detaljerige løsning, vil forskellige fyldninger og flere ruder ofte give bedre resultater.

dobbeltterrass.jpg

Hvad enten du ønsker at bygge en ny terrasse eller at forbedre en eksisterende, er en dobbelt terrassedør ofte en stilfuld løsning, der både sikrer et større lysindfald og fungerer som en praktisk foranstaltning, der letter dagligdagen, og foranlediger store som små til at være mere udenfor. Det kan i denne forbindelse være en udpræget fordel, at terrassen ligger tæt på- og i samme højde som huset. Det gør det nemmere at flytte havemøblerne ind og ud ifm. skiftet til henholdsvis sommer- og vintertid, og terrassen kommer på denne måde til at fungere som en decideret forlængelse af stuen.

Terrassen, såvel som den dobbelte terrassedør, skal naturligvis være placeret sådan, at solen udnyttes bedst muligt. En stor terrasse er dog ikke nødvendigvis lig med en fremragende terrasse. Sidstnævnte er nemlig også kendetegnet ved, at andre ikke kan kigge ind, så privatlivet forbliver intakt. I denne forbindelse kan antisol eller ornament glas bidrage til følelsen af uforstyrrethed. Disse glastyper er især oplagte til sydvendte facader, da de både bremser stærkt sollys, skaber et bedre indeklima og sikrer privatlivets fred.

Hos Klarvinduer kan du vælge mellem 17 forskellige varianter af den dobbelte terrassedør, herunder mellem døre med 2-20 ruder og døre med 2 eller 12 fyldninger. Dertil kommer et utal af individuelle tilpasningsmuligheder af alt fra materiale og farve til åbningsretning, profil eller greb. På den måde bliver det langt nemmere at skabe en meningsfyldt kontakt til have, altan eller balkon. Du får naturligvis også 10 års garanti med i prisen uden at skulle betale ekstra.

dobbeltterrass.png

Skulle du have spørgsmål, fx til hvilken dobbelt terrassedør, der vil passe bedst til din nuværende boligs eller dit kommende hjems arkitektoniske udtryk – eller til hvilken løsning der vil være mest funktionel – er du mere end velkommen til at kontakte os. Med mere end 50 års brancheerfaring er der gode chancer for, at vi kan hjælpe dig med at finde en optimal løsning. Tøv derfor ikke med at ringe eller skrive. Din tilfredshed med din nye dobbelte terrassedør betyder alt for os, og vi går derfor langt for at sikre os, at du får præcis den dør du ønsker.