Anmeldelser

Her kan du læse mere om nogle af de Klarvinduer kunder, der har vist os tillid. Se, hvorfor de valgte Klarvinduer og læs om deres personlige oplevelse med at handle hos os. Vi mener, at det er et spørgsmål om tillid og troværdighed - og det er på dette grundlag, vi vil bygge vore loyale kunderelationer!

Jeg faldt hurtig over Klarvinduer, hvor jeg følte at jeg blev godt informeret. Det var nemt for mig at finde de vindueskombinationer, som jeg ville have, de dimensioner jeg skulle bruge og hvor store vinduerne skulle være. Jeg valgte Klarvinduer dels fordi de har gode priser, men det der var afgørende var den information der blev givet på hjemmesiden. Jeg følte at jeg vidste hvad jeg bestilte og hvad jeg ville få. Hvorimod på de andre hjemmesider var der for mange usikkerheder. Jeg turde simpelthen ikke at bestille der. Det er jo mange penge, men jeg endte med at føle mig tryg hos Klarvinduer. Karsten

God information gav tryghed

Dobbelt Terrassedør 10 ruder

Karsten købte 14

Dobbelt Terrassedør 10 ruder

Jeg stødte på Klarvinduer gennem annoncer, reklamer og sådan noget. Så måtte jeg ind og se hvad det var for noget. Så synes jeg at det lød fornuftigt og rimeligt billigt. Derfor bestilte jeg jo et vindue for at lige se om det kunne være rigtigt. Min genbo, som er snedker, kunne ikke sætte en finger på det. Hun vender så tilbage til jer senere hen når hun har skrabet penge sammen, fordi hun skulle også have sådan en omgang. En snedker kan ikke lave det til de penge, som jeg har betalt. Hun siger jo, at hun kan lave alting selv, og det gør hun også, men hun synes altså at Klarvinduers produkter er så kanon flot. Johannes

Kvalitetsstemplet af snedker

Topstyret vindue 1 fag 1 rude

Johannes købte 7

Topstyret vindue 1 fag 1 rude

Jeg valgte Klarvinduer fordi at jeg kunne komme ind og se deres produkter inde på deres kontor på Vesterbrogade. Jeg kunne godt lide det med at der var kontakt med Klarvinduers medarbejdere, at det ikke kun var over telefonen, og at jeg havde set dem i virkeligheden. Jeg blev tryg ved at se produkterne i den virkelige verden og sætte ansigt på Klarvinduer. Caroline

Fik sat ansigt på Klarvinduer

Facadedøre 8 ruder

Caroline købte 2

Facadedøre 8 ruder

Jeg havde overvejelser om at købe nye kældervinduer i flere år. Der var andre ting i huset der skulle gøres først. Skifte køkken og badeværelset. Kældervinduerne har så gået og ventet lidt. Så jeg har glædet mig til at få dem skiftet. Nu er der kommet et helt nyt indtryk af kælderen med pæne vinduer og behageligt indeklima. Det er perfekt egnet til beboelse nu, så jeg er rigtig glad. Jan

Nye vinduer gav beboelsesvenlig kælder

Topstyret vindue 2 fag 2 ruder

Jan købte 16

Topstyret vindue 2 fag 2 ruder

Jeg brugte faktisk ret mange aftener på at finde ud af hvem vi skulle købe vinduer hos. Til sidst faldt jeg over Klarvinduer. Hos Klarvinduer fik jeg hjælp fra kundeservice af én, som var smadder sød og hjælpsom. Jeg måtte endda lave ordren om én gang i processen, fordi det ene mål var forkert. Det skulle være et par cm smallere. Ordren var allerede sendt afsted, men produktionen var ikke gået i gang. Så jeg kunne godt nå at få ændret det. Kundeservice kontaktede så produktionen, ringede tilbage og sagde at det ikke var noget problem. Det var en virkelig god oplevelse og det blev leveret til tiden. Caroline

Hurtig hjælp fra kundeservice

Fastkarm vinduer 1 fag 1 rude

Caroline købte 18

Fastkarm vinduer 1 fag 1 rude

Inden vi stødte på Klarvinduer havde nogle mål og en ide om hvordan vinduerne skulle se ud. Så udover at det blev en konkurrence om prisen, var det i høj grad om brugervenligheden på hjemmesiden. Derfor faldt jeg virkelig for Klarvinduer pga. “Design dit Produkt” funktionen, fordi vi ikke var interesseret i et standardprodukt. Så det var sådan en form for bageopskrift, som man ligesom gik igennem. Det synes jeg fungerede meget godt. Det gik smooth. Man bestilte den ene dag og dagen efter fik man en mail om nu var de i produktion. Alt gik glat. Det var en god oplevelse. Jeg har også kigget på priser efterfølgende og det virker også til at vi fik en god pris. Simon

Brugervenlig mulighed for at designe sit eget vindue

I første omgang var det de gode anmeldelser på Trustpilot der tiltrak mig til Klarvinduer. Men til sidst valgte jeg Klarvinduer, fordi at det var væsentligt nemmere at få et tilbud end hos de andre vinduesproducenter. Hos de andre skulle vi sende vores behov også vente på et tilbud fra en trælasthandel. Hos Klarvinduer var det meget nemmere, hvor jeg bare kastede mit ønske ind også hurtigt fik prisen uden nogen mellemled. Det er jo super nemt.

Nemt at bestille uden mellemled

Dobbelt Terrassedør 2 ruder

Stina Andersen købte 14

Dobbelt Terrassedør 2 ruder

Jeg har allerede været kunde hos Klarvinduer og derfor valgte jeg dem igen. Dengang blev min levering forsinket, men jeg fik besked i god tid. Hvis det havde været 2 dage før, så var jeg blevet sur. Men nu var det i så god tid, så kunne jeg jo planlægge efter det. Hvis det er i sidste øjeblik og du nærmest står med håndværkerne, så er det surt. Jeg fik derimod besked i god tid og det er jeg ikke vant til. Nogle gange har ikke fået besked, når jeg skulle have ting leveret. Så jeg blev bare så glad. Det er måske mig der ikke kræver så meget, men det var dejligt. 

Hurtig besked om forsinkelse gav god tid til planlægning

Facadedøre 3 fyldninger 1 rude

Stina Andersen købte 5

Facadedøre 3 fyldninger 1 rude

Jeg var på markedet efter billige vinduer og fandt Klarvinduer, der straks vandt min opmærksomhed. Udover prisen, skulle udseendet af vinduerne jo også være perfekt og hos Klarvinduer får man begge dele.  Jeg er meget tilfreds med vinduernes kvalitet – og så gør de kun min bolig endnu smukkere. Og til sidst – kanon god service, det må man sige. Kan kun anbefales!

Tommy Skovbak Sørensen

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Tommy Skovbak Sørensen købte 8

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Vi havde besluttet os for at tiden var kommet til at vi måtte skifte 2 af vinduerne i vores hus. Vi fik anbefalet Klarvinduer af nogle gode venner som havde være meget tilfredse med at købe hos dem. Da vi besøgte deres hjemmeside var den næsten for god og nem at bruge, og priserne yderst rimelige, så vi endte med at købe nogle flere vinduer end vi havde planlagt.

Resultatet må siges at være yderst tilfredsstillende, og når vi skal have skiftet resten af vinduerne i huset, vil vi helt sikkert kontakte Klarvinduer igen.

Martin Lund

Topstyret vindue 1 fag 1 rude

Martin Lund købte 4

Topstyret vindue 1 fag 1 rude

En fin vinduesleverandør! Hurtig og akkurat leverance til konkurrancedygtige priser. Nem og overskuelig måde at handle på. Jeg har kun positive oplevevelser med Klarvinduer og anbefaler firmaet til venner og bekendte.

Krister Grafström

Fastkarm vinduer 1 fag 1 rude

Krister Grafström købte 6

Fastkarm vinduer 1 fag 1 rude

Jeg var på jagt efter billige vinduer og fandt Klarvinduer på Internettet. De har jo en lækker hjemmeside, så efter en god snak med en af deres medarbejdere var jeg tryg nok ved at bestille hos dem. Jeg var meget spændt på hvordan det hele foregår og hvordan kvaliteten på vinduerne ville være. Kan kun sige, at jeg følte mig godt behandlet og informeret – desuden levede kvaliteten helt op til mine forventninger.  Det var en god oplevelse! 

Christian Brødsgaard

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Christian Brødsgaard købte 8

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Jeg kan kun anbefale Klarvinduer. Efter at have set diverse hjemmesider, endte jeg hurtigt på klarvinduer.dk.

Hjemmesiden er rigtig god og det er nemt at danne sig et indtryk, i forhold til pris og udvalg. Jeg har flere gange ringet til kundeservice og altid fået en god behandling. Min ordre blev endda leveret hurtigere end lovet, så alt i alt en god oplevelse - og absolut ikke sidste gang jeg handler med Klarvinduer!

Jonas Labied

Fastkarm vinduer 1 fag 1 rude

Jonas Labied købte 2

Fastkarm vinduer 1 fag 1 rude

Jeg skulle bruge bondehusvinduer til mit sommerhus vi var i gang at renovere, derfor ledte jeg efter en leverandør der kunne producere den stil jeg ønsker til en fornuftig pris. Rimelig hurtigt endte jeg hos Klarvinduer efter jeg havde sammenlignet forskellige leverandører. Hjemmesiden var overskuelig, informationen omkring produkterne grundig og de var flinke til, at hjælpe mig med bestillingen, da jeg var lidt i tvivl om hvilke mål jeg skulle angive. Leveringen var lidt forsinket, men jeg var informeret i god tid og på selve leveringsdagen fungerede alt optilmalt. Der sidder nu 4 fine bondehusvinduer i huset og jeg er igang med, at bestille de andre vinduer for, at afslutte projektet.

Erland Bagger

Bondehusvinduer 3 fag 9 ruder

Erland Bagger købte 4

Bondehusvinduer 3 fag 9 ruder

Jeg synes, at det har været en meget positiv oplevelse, at handle med Klarvinduer. Leveringstiden blev kun rykket én dag, og det blev varslet i god tid, så jeg ikke måtte vente hjemme forgæves.  Kvaliteten lever indtil videre også helt op til mine forventninger. Jeg synes, at det er en super finish til prisen (jeg frygtede lidt, at det var "for billigt", og kvaliteten derfor også var for ringe). Jeg vil helt sikkert vende tilbage, når vi skal have skiftet det resterende vinduer i huset! Deres kundeservice er også rigtig god. Jeg troede ved en fejl, at der ikke var friskluftsventiler i vunderne, som jeg havde bestilt. Men efter en samtale med en kundekonsulent viste sig, at de sad "gemt" oppe under den øverste kant på karmen.

Torben Blenstrup Pedersen

Bondehusvinduer 3 fag 9 ruder

Torben Blenstrup Pedersen købte 3

Bondehusvinduer 3 fag 9 ruder

Jeg fik flotte vinduer til en god pris fra Klarvinduer. Deres hjemmeside er supernem at bruge og med grundig information. Desuden var mine vinduer leveret præcis til tiden og jeg følte mig tryg ved den information de gav mig i løbet af processen. Jeg er fuldt ud tilfreds med alt og vil helt sikkert købe hos dem igen!

Jørgen Kristensen

Topstyret vindue 1 fag 1 rude

Jørgen Kristensen købte 5

Topstyret vindue 1 fag 1 rude

Alt fungerede som det skulle hos dem. Klarvinduer´ s hjemmeside er nem at forstå og handle på. Dernæst lynhurtig levering og sidst men ikke mindst var kvaliteten helt i top i forhold til prisen. Vi manglede præcis de to elementer til vores bolig, og nu er renovering gennemført!

Bjarne Larsen

Facadedøre 2 ruder

Bjarne Larsen købte et

Facadedøre 2 ruder

Det, som jeg lagde vægt på, var value for money og det får man hos Klarvinduer. Hjemmesiden er virkelig brugervenlig – det er let at vælge til og fra og prisen bliver løbende opdateret, så man hele tiden har overblikket. Klarvinduer holder, hvad de lover og man ved, hvad man får. Super levering – det gik stærkt og leverancen kom til den aftalte tid. Vi er rigtig tilfredse med vores køb og glæder os til at få de nye vinduer i.

Friis Optik

Fastkarm vinduer 2 fag med post

Friis Optik købte 16

Fastkarm vinduer 2 fag med post

Hos Klarvinduer er der hurtig levering og meget simpel bestilling. Jeg fandt rigtig god information på hjemmesiden og følte mig tryg ved, at det er det sted jeg skal handle mine vinduer på. Var 100% tilfreds med kvaliteten og de nye vinduer passer fint til mit hus. Dem kan jeg klart anbefale.

Michael Drejer

Tophængt vindue 1 fag 1 rude

Michael Drejer købte 2

Tophængt vindue 1 fag 1 rude

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Klarvinduer og er helt tilfreds med det hele! Min ordre var rimelig hurtigt og præcist leveret. Betalingsmåden kunne jeg også godt lide, det var meget fleksibelt og nemt. Desuden synes jeg, at mine fine terrassedøre var indpakket flot. Kan varmt anbefales.

Robert Bøttern

Terrassedøre 1 rude

Robert Bøttern købte 2

Terrassedøre 1 rude

Jeg er faktisk meget glad for, at jeg fandt dem på Internettet. Jeg fik et hurtigt og grundigt svar på min forespørgsel og at handle på deres hjemmeside var utroligt nemt. Selv om et lille problem med glasset gjorde, at mit produkt blev lidt forsinket, var jeg dog godt orienteret under hele forløbet. Jeg følte mig tryg og velinformeret. Sidst, men ikke mindst, vinduet´s kvalitet levede fuldt ud op til mine forventninger.

John Vegeberg

Tophængt vindue 1 fag 1 rude

John Vegeberg købte et

Tophængt vindue 1 fag 1 rude

Det var en rigtig god oplevelse hos Klarvinduer! Jeg havde brug for hjælp med sprosserne, som skulle være lidt bredere end normalt. Jeg fik en god og meget personlig betjening via telefonen og var hurtigt færdig med at bestille. Leveringstiden var meget kort - og min dør blev endda leveret 1 dag før forventet! Og så er kvaliteten jo også bare helt som den skal være.

Henning Olsen

Facadedøre 3 ruder

Henning Olsen købte et

Facadedøre 3 ruder

Det skulle gå lidt hurtigt med at skifte to vinduer derhjemme og det første sted vi ledte, var leveringstiden otte uger. Klarvinduer kunne levere på to uger – og faktisk gik det så hurtigt, at vi havde vinduerne allerede efter 12 dage. Klarvinduer har et bredt sortiment i vinduer og rigtig god service. Vi vil helt sikkert fortælle alle, hvor vi har købt vores vinduer.

Jette Skovdal

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Jette Skovdal købte 2

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Jeg er gør det selv-mand og skulle skifte tre facadedøre herhjemme. Jeg kendte ikke Klarvinduer, men endte ret hurtigt på deres hjemmeside. Det tiltalte mig, at Klarvinduer har mange modeller at vælge imellem og at prisen var god. Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden og det tog ingen tid at bestille tre døre i specialmål. 10 dage senere var dørene klar til at blive sat i. Jeg kan helt sikkert anbefale Klarvinduer til andre!

Bent Christensen

Facadedøre 1 fyldning 6 ruder

Bent Christensen købte 3

Facadedøre 1 fyldning 6 ruder

Bestil i dag

Spar op til 45% webrabat!

Fra klik til levering på få uger!

Direkte fra egen fabrik til dig fra kun 475,-

Åbningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åbningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

78 768 883